Seleccionar página

ELS NOSTRES 
SERVEIS

Oferim domiciliacions virtuals i lloguer de sales per a emprenedors, petites empreses, autònoms, filials d’empreses que necessiten una oficina temporal per a reunions o una direcció per el seu negoci.

OFICINA VIRTUAL

Si el teu negoci és dels que no necessita una espai físic real i continu, però encara així vols donar una imatge del mateix més seriosa, estable i professional, l’opció d’Oficina Virtual és perfecta per a tu.

Pots domiciliar la teva empresa en el nostre centre de negocis, de manera que no hauràs d’utilitzar adreces particulars com passa molt habitualment, la qual cosa et donarà accés als següents serveis:

  • Servei de recepció de visites, correspondència, paquetería i atenció telefònica no personalitzada.
  • 5 hores mensuals de sala de reunions.
  • Accés a internet en el Centre a través de wi-fi.
  • Accés a les zones comunes com office (amb nevera, cafetera i microones) i lavabos.
  • Neteja diària dels espais comuns i manteniment general de l’edifici i les instal·lacions.

DOMICILIACIÓ D’EMPRESES

Espais Viladekns ofereix la possibilitat de la domiciliació empresarial. Aquesta opció és ideal per a aquells negocis que no necessiten mai d’un espai físic, però que no per això volen utilitzar una adreça particular amb els desavantatges que això comporta. Amb aquest servei tindràs una seu oficial del teu negoci sense necessitat d’estar en ella.

  • Domiciliació d’empresa.
  • Servei de recepció de correspondència, paquetería i atenció telefònica no personalitzada.

SALA DE REUNIONS

Necessites donar un curs i cerques el lloc adequat? Has de convocar una reunió amb la resta de delegacions de la teva empresa? Espais Viladekns t’ofereix la possibilitat d’accedir la nostra sala polivalent.

Important tenir en compte, que realitzar un curs o reunió en el nostre centre té l’avantatge de la gran comoditat que suposarà per als usuaris d’aquest curs o reunió gràcies a la facilitat d’aparcament o a la comoditat de l’estació de tren a dos minuts.

I si necessites ajuda a l’hora de completar la teva reunió o el teu curs amb serveis tals com catering, reprografia, etc… estarem encantats d’ajudar-te.

No dubtis a posar-te en contacte amb el nostre centre de negocis per conèixer la disponibilitat i els preus en funció de les teves necessitats.