Seleccionar página
viladecans

El centre de negocis Espais Viladekns és l’opció de treball ideal

Som un centre de negocis, un espai pensat per donar a qualsevol tipus d’empresa o negoci el mateix nivell de professionalitat que el de les grans empreses gràcies als serveis que oferim de lloguer d’oficines i espais de coworking.

Un centre de negocis per a diversos professionals i tipus d’empresa:

• Emprenedors amb negocis recentment formats i que volen rendibilitzar al màxim el seu projecte empresarial amb una inversió reduïda.

 Autònoms que busquen un espai reduït o de coworking però necessiten les millors condicions tecnològiques i de serveis com a connectivitat, sales de reunions etc…

• Petites empreses i PIMES que busquen unes condicions i una imatge professional que els ajudi en la seva expansió com a negoci.

Empreses nacionals i internacionals que desitgen tenir una filial a Barcelona o prop de l’aeroport del Prat de Llobregat.

Empreses de totes les grandàries s’adapten a la proposta del centre de negocis Espais Viladekns per controlar costos i reduir les gestions de llogar una oficina exclusiva i disposar d’un entorn laboral adequat a les seves necessitats i requeriments de negoci. 

Els nostres usuaris es beneficien d’un centre nou, modern, equipat amb les últimes tecnologies, unes oficines excel·lents i amb un gran equip humà que els va a ajudar a millorar i desenvolupar els seus projectes empresarials.

La nostra ubicació es excel·lent, estem en un municipi situat a 10 minuts amb cotxe de Barcelona o a menys de 18 minuts amb tren de l’estació de Passeig de Gracia, en ple centre de Barcelona. Això suposa tenir tots els avantatges d’una gran ciutat sense sofrir els seus inconvenients.

També és important tenir en compte que Viladecans, la ciutat on es troba Espais Viladekns, és una ciutat en plena expansió i dins d’aquesta ciutat ens trobem en una de les zones més privilegiades. Al costat del centre comercial i al costat d’una gran zona enjardinada, tan sol a dos minuts caminant de l’estació de tren i, estant tan prop del centre, no hi ha problemes d’aparcament.

Volem col·laborar i créixer amb tu perquè, encara que sabem que és un moment difícil per a les iniciatives empresarials, també sabem que amb esforç, decisió, valor i molt treball es pot aconseguir que aquestes iniciatives es converteixin en una mica més que un projecte o desig, sabem que poden convertir-se en una realitat.