QUI SOM

Espais Viladekns és un centre de negocis, un espai pensat per donar a qualsevol tipus d’empresa o negoci el mateix nivell de professionalitat que el de les grans empreses gràcies al servei de prestació d’oficines.

Els nostres usuaris es beneficien d’un centre nou, modern, equipat amb les últimes tecnologies, unes oficines excel·lents i amb un gran equip humà que els ajudarà a millorar i desenvolupar els seus projectes empresarials.

Sense oblidar l’excel·lent ubicació del centre de negocis. És un gran avantatge estar situat en un municipi situat a 10 minuts amb cotxe de Barcelona o a menys de 18 minuts amb tren de l’estació de Passeig de Gracia, en ple centre de Barcelona. Això suposa tenir tots els avantatges d’una gran ciutat sense patir els seus inconvenients.

També és important tenir en compte que Viladecans, la ciutat on es troba Espais Viladekns, és una ciutat en plena expansió i dins d’aquesta ciutat ens trobem en una de les zones més privilegiades: al costat del centre comercial Vilamarina i de “The Style Outlet”.

Just davant del centre trobareu una gran zona enjardinada, i a tan sols dos minuts caminant de l’estació de tren. Vols més avantatges? Doncs si vens en cotxe, no tindràs problemes d’aparcament.